header

INTERIEUR

Voor een styling- en/of kleuradvies voor je interieur beginnen we met een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis.

Tijdens dit gesprek kan ik de ruimte zien waar het om gaat en kun je me vertellen wat je wensen zijn. Ik kan toelichten wat ik voor je kan doen. Op deze manier brengen we in kaart wat er moet gaan gebeuren. Na dit gesprek geef ik je een prijsopgave. Als je hiermee akkoord bent gegaan, ga ik je opdracht uitwerken.

STYLING- EN/OF KLEURADVIES:

Een styling- en/of kleuradvies voor je interieur. Dit kan voor je hele interieur zijn of voor een bepaalde ruimte. Bij dit advies in de vorm van een gesprek ontvang je een moodboard. Indien van toepassing, ontvang je ook een plattegrondschets en/of een winkellijst.

FLITSADVIES:

Wil je snel en direct advies en inspiratie, kies dan voor het flitsadvies!

Tijdens een afspraak van ongeveer 1,5 uur ter plaatse geef ik je mondeling tips en advies.

Dit kan bijvoorbeeld voor het oplossen van een probleemhoekje in huis. Of misschien wil je alleen een andere kleur op de muur, andere sfeer, nieuwe accessoires of heb je een vraag over een verlichtingsprobleem in huis.

SHOP met SUUS:

Vind je het lastig om de juiste meubels en accessoires te vinden? Dan kan ik met je mee of voor je gaan shoppen. Hiervoor maken we een aparte afspraak in Amersfoort. Tijdens het winkelen kan ik je verder adviseren. Je bepaalt zelf welke aankopen je doet. Ik trakteer op een kop koffie of thee!

plaatjeinterieur

@susannelarooij_stylingbysuus
STYLING BY SUUS © 2017